Om Katterian

Katterian.se är en sida om katter. Vi har funnits på nätet sedan 2006. Sajten är till för dig som älskar katter, vill veta mer om katter eller funderar på att skaffa katt.

Innan min familj för tretton år sedan köpte vår första katt, en stilig randig bondkatt ”Zappa”, så ville jag veta allt om katter och vad man skulle tänka på inför kattköpet.

Jag lånade och köpte böcker om katter och naturligtvis sökte jag på nätet efter kattinformation. Fortfarande är jag ute på Internet och läser på kattsajter, och det finns en massa bra och trevliga sidor om katter. Det jag saknar är en kattsajt, som inte är enormt stor och där det är lätt att hitta det man söker. Samtidigt skall det finnas mycket information, inte bara om en speciell kattras, eller ett speciellt område, utan mer övergripande om skötsel, hälsa och beteende oavsett ras. Därför har jag försökt mig på att skapa just en sån kattsida.

En sådan övergripande sida kan inte gå in på alla detaljer, då skulle det bli en sida där det är omöjligt att hitta någonting. Kanske saknar du något? Maila mig gärna så ska jag försöka få in det som du saknar.

Jag som står bakom Katterian.se, heter Marie, och är stolt ägare till två innekatter. Jag är ingen expert på katter, men har läst mycket om katter och vill gärna dela med mig av det jag lärt mig, både genom det jag läst och genom min egen erfarenhet av katter. Hittar du några fel på Katterian, är du välkommen att höra av dej, så jag kan rätta till felen. Du är också välkommen att höra av dej om det är något du tycker saknas på sajten.

namn

Comments are closed.