Mina husdjur, del 1

Jag har alltid gillat djur. När jag var liten hade vi undulater i massor. Några var riktigt tama och det var jättekul när de fick ungar. Sedan när jag var 18 år köpte jag min första egna undulat, och jag tänkte mig att den skulle bli jättetam. Tyvärr fick jag den när den var lite för gammal och den var inte van vid människor, så den blev aldrig tam.

2Jag flyttade hemifrån och fick familj och barn. Som i de flesta barnfamiljer tjatades det om husdjur. Och så blev det undulater igen. Först hade vi en härlig vit undulatkille som vi kallade för Plutten. Han var helt handtam och flög fritt i vardagsrummet. Givetvis hade han en bur, men den stod öppen jämt så han kunde gå in och ut som han ville. Tyvärr dog lille Plutten och vi skaffade då en ny vit undulat som hette Pajas. Pajas var också ganska tam, men inte lika sällskaplig som Plutten var.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *