Man är aldrig ensam när man har en katt

Att ha en katt innebär att man aldrig behöver vara ensam. Åtminstone inte om man har en innekatt som dessutom vill vara med överallt och helst vara så nära som möjligt.

När jag sitter på kontoret och jobbar så är nästan alltid min Zappa med mig. Ibland ligger han och sover i sängen som finns där, men oftast så lägger han sig precis bredvid min laptop, så att man får knuffa på honom för att kunna använda musen.

Idag ville han tydligen ha ännu mer kontakt än vanligt, dessutom spann han så högt att jag inte hörde vad jag tänkte 🙂

zappa1

 

Bookmark the permalink.

17 Comments

 1. Jag har en innekatt som är tretton år, han heter Findus och han är mig så kär, när han inte ligger på något gosigt ställe så är han med mig över allt, och han är så kelig. Jag är så glad för min katt, han är ett sånt sällskap när jag bor ensam.

  • Har en annan kattdam nu. Vid namn Skrubban för hon skrubbar sig så väldigt när hon vill kela. Det är en äkta Russian Blue, som är TV-biten dam.

   • Jag har en liten katt tjej hon heter Maja hon är med mig nästan hela tiden att hon inte ligger på gosiga ställen eller busar Hon gillar min våningsäng och min saccosäck i min saccosäck brukar nästan ligga varje kväll och våningssängen ligger hon i ofta Jag vill att dom ska leva till hon är 30 och hon är en kär katt Hon är blåtigrerad med vitt tror jag Jag har också en cykelkorg på min våningsäng den brukar hon ligga i och så. ???

 2. gillar ockso inne katter

 3. jag har fångat en råtta, min matte skrek när hon såg den . gillar hon inte råttor?

 4. Väntar just nu på 2 st kattungar och det skall bli så roligt igen,har haft flera katter i olika omgångar förut och man kan ju bara inte vara utan

 5. Känner igen detta fenomen när vi hade en katt jemma hos mina föräldrar. katten ville vara med vart helst vi var och i bland gick det ju bra men i bland va vi tvungna att ta ut henne för att hon krävde ofta uppmärksamhet. I balnd är det ju mysigt att de är så kelsjuka 🙂

 6. Hej jag undrar om katter kan bli förkylda

  • Anders Schilling

   Visst! Det händer att min katt sätter igång och nyser och då känner hon sig extra ömhetstörstande. Då kryper vi ner i snarkofagen och nyser tillsammans. Efter ett par dagar är konvalcensen över och allt återgår till det normala. Bästa hälsningar från Gotlandeanders och Sissy!

  • En aning, men inte så som vi människor.

 7. En kastread innekatt skulle vara en ren dröm.
  Men vad gör man ?
  Väntar på döden eller vad.
  Har alltid önskat mig en en innekatt.
  Helst Kastread.
  Yours Sincerly
  Rolf Rendahl

 8. Känner också igen det mycket väl 🙂

 9. Känner igen det där, ibland vill dom bara ha en massa extra klappar och det är bara att ge upp och sätta sig ner och må gott med en katt i famnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *