Kattutställning i Borås

I helgen har jag och min dotter besökt en kattutställning i Borås. Detta var mitt första (men absolut inte sista) besök på en kattutställning. Jag har fortfarande ingen bild av hur själva bedömningen av katterna går till, eftersom det inte verkade pågå någonting sånt när vi var där. Men jag fick åtminstone se många olika raser som jag aldrig sett live förut. Och jag fick framförallt se och känna på Cornish Rex. Tack till det trevliga paret som villigt svarade på frågor och berättade om sin katt. Och för att jag fick känna på den underbara pälsen. Innan trodde jag att jag ville ha en Cornish Rex, nu vet jag att det är den rasen jag vill ha, om och när det blir en ny katt i huset. Nu har jag också med egna ögon sett skillnaden på Cornish och Devon Rex och det var större skillnad än jag trott.

Nästa gång det blir en kattutställning i närheten ska jag förbereda mig bättre och ha med kameran så att det kan bli lite fina kattbilder också.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *