Katten vad den skräms!

Katter kan verkligen få en att flyga högt av rädsla. Härom natten trodde jag att hjärtat skulle flyga ur kroppen på mig, så rädd blev jag. Låg där och snarkade som bäst och vaknar av att en av katterna tar ett språng nerifrån golvet och landar på mina smalben. Sen, med tre långa kliv passerar katten mitt lår, min höft och landar på axeln. Därifrån tar han ett språng och försvinner rakt upp på en smal hylla ovanför sängen. Och den hyllan är fylld av prydnadsaker och andra småprylar. Katten vad rädd jag blev…

1Konstigt nog flög inte en enda sak i golvet, eller ner i vår säng. Däremot blev katten mycket tjurig när jag försökte lyfta ner honom från hyllan. Han hade ju bestämt sig för att ta sig dit upp, långt innan jag vaknade. Men det kändes inte så tryggt att ha en 6 kilos katt sittande en meter ovanför huvet när jag skulle försöka sova. Vem vet när han hade tänkt ta sig ner igen. Och då hade han förmodligen tagit samma väg ner som han tog upp. Det räcker faktiskt med en sån chock per natt.

 

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Min katt vill inte äta sin mjukmat?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *