Fyra miljoner läggs på att förstå katters språk

Expressen skriver idag om att en välgörenhetsorganisation skänkt drygt fyra miljoner kronor till Lincoln University för att studera katters ansiktsutryck och försöka koppla ihop dessa med sjukdomstillstånd.

Jag älskar verkligen katter och månar om mina egna som om det vore mina barn. Men att lägga fyra miljoner kronor på ett sådant projekt kan man verkligen ifrågasätta. Min åsikt är att det är bättre att lägga pengar på helt andra saker. Men om de fyra miljonerna ska gå till kattrelaterade frågor, så lägg pengarna på att utbilda och informera om katter så att vi slipper ha så många vanskötta, förvildade katter.

Jag antar att det är Lincoln University i Storbritannien som fått pengarna, men även där finns väl fenomenet med halvt förvildade katter som ingen bryr sig om?

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *