Djuraffären är full av söta små djur

Var inne i en djuraffär häromdagen. Skulle bara köpa ett par matskålar till katterna, men på nåt sätt dras jag hela tiden till avdelningen med hamstrar, kaniner, marsvin och fåglar. Jag kan inte motstå alla små gulliga husdjur. Står och beundrar allt ifrån undulater och nymfparakiter till marsvin och små vädurskaniner. Jag ska inte ha några fler djur, men står där ändå och kikar.

spindel

Fast det finns faktiskt också husdjur som jag inte gillar. Ormar och spindlar till exempel. Förstår inte hur man kan tänka sig att ha en spindel som husdjur. Tycker de är så otroligt äckliga. Ormar kan vara vackra att titta på och jag har till och med klappat en boaorm en gång. Den var skön att ta på, varm och len som siden. Men att ha en sådan hemma vore konstigt. Ödlor är heller ingen favvo. Fiskar i ett akvarie kan vara kul att titta på en stund, men inte så personligt och ganska trist. Nej, tacka vet jag alla ulliga, gulliga små husdjur.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *