Crazy Cat Lady

Jag har länge sagt att när jag blir gammal ska jag bli en ”crazy cat lady”. Då tänker jag mig en exentrisk kvinna med massor av katter. I själva verket så är definitionen på en crazy cat lady, att hon dessutom vanvårdar katterna och det hade jag ju inte tänkt mig. Och nu finns det forskningsresultat som visar att crazy-cat-lady-syndromet kanske orsakas av toxoplasmos, en infektionssjukdom som sprids via katters avföring. Så jag hoppas verkligen inte att jag blir en äkta crazy cat lady.

Om jag nu verkligen skulle börja samla på katter så har jag hittat den ultimata lösningen. Jag har nyligen skaffat mig en stor bokhylla till mitt kontor, men har svårt att fylla denna stora hylla och därför blev jag jätteglad när jag hittade denna bilden 🙂558060_10151875537633703_953938268_n

Bookmark the permalink.

3 Comments

 1. hur många katter ska du ha för jag vill gärna också bli en och vill ha lie tips på hur många katter man ska satsa på?

 2. Morsomt å se så mange katter i den hylla!
  Jeg ville også gjerne hatt mange katter!
  Vi er snart 72og71 og mitt liv har blitt totalt natteliv etter mange år med mistrivsel på landsbygda og når vi endelig flyttet til byen var min mann blitt syk med Parkinson,at han ikke orker mye annet enn å se på Tv og da gjerne hele natta og også sove på dagen.
  Da slipper jeg pusen vår inn og ut hele natta og så sover hun også hele dagen.
  Hver gangbhun kommer inn igjen vill hun få noe godt,i form av lidt rømme,
  Edelost på tube,roasbeef eller hun spiser sin tørrmat,
  Som alltid står der.
  Før kom hun på senga mi,på magen og det gjorde meg glad,
  da fikk hun massage,men nå kommer hun ikke mer.
  Sikkert fordi hun er mett så lenge og trøtt,
  der hun ligger i en av stolene sine,
  Mest inne hos min Mann.
  Hun vil aldrig ligge på senga mi,hun synes den er skummelt,
  med alle putene og greier opp i der.
  Opp på senga til min mann går hun av og til,
  Inne hos meg hopper hun derimot opp i skapet og ligger der til hopper ut igjen på beina mine.
  Ofte skvetter jeg av det,fordi jeg da har sovnet inn.
  Vi elsker henne veldig og får først ro i oss ,
  når hun er inne igjen for natten.
  Med vennlig hilsen fra Anke

 3. Vilken härlig sida du har, hittade den i kväll. Jag har också planer på att bli, eller fortsätta vara, en cat lady. Livet utan katter kan jag inte tänka mig. Skriver själv lite om mina katter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *